INTEGRITY Dokumentace

Vrácení zpět

Rollbacks vám umožní okamžitě vrátit projekt k předchozímu produkčnímu nasazení.

Jakékoli produkční nasazení, které bylo úspěšně sestaveno, je platným cílem pro rollback. Pokud se váš projekt vrátil k předchozímu nasazení, můžete stále provést rollback na nasazení novější než vaše aktuální verze. Mějte na paměti, že náhledová nasazení nejsou platnými cíli pro rollback.

Chcete-li provést rollback, přejděte na Deployments ve svém projektu Pages. Projděte si Všechna nasazení seznamu a u požadovaného cíle vyberte nabídku akcí se třemi tečkami. Vyberte Rollback to this deployment než se zobrazí potvrzovací okno. Po potvrzení se produkční nasazení vašeho projektu okamžitě změní.

Nasazení projektu Pages, která lze použít pro návrat k předchozí verzi