INTEGRITY Dokumentace

Ukládání do cache při sestavení

Zkraťte dobu sestavení Workers pomocí ukládání závislostí a výstupu sestavení do sdílené mezipaměti platné pro celý projekt.

První sestavení provedené po zapnutí ukládání sestavení do mezipaměti u vašeho projektu Workers uloží příslušné artefakty do mezipaměti. Každé následující sestavení bude obnoveno z mezipaměti, pokud není nakonfigurováno jinak.

O mezipaměti sestavení

Je-li povoleno, ukládání buildu do mezipaměti automaticky rozpozná, který správce balíčků a framework projekt používá, a to na základě jeho package.json a odpovídajícím způsobem ukládat data do mezipaměti pro sestavení.

Následující přehled ukazuje, které správci balíčků a frameworky jsou podporovány pro ukládání závislostí, respektive výstupu sestavení, do mezipaměti.

Správci balíčků

Workers build cache uloží do mezipaměti globální adresáře mezipaměti následujících správců balíčků:

Package Manager Adresáře uložené v mezipaměti
npm .npm
yarn .cache/yarn
pnpm .pnpm-store
bun .bun/install/cache

Frameworky

Některé frameworky poskytují adresář mezipaměti, který framework během sestavení obvykle naplní mezivýstupy nebo závislostmi. Workers Builds automaticky rozpozná framework, který používáte, a tento adresář uloží do mezipaměti pro použití v dalších sestaveních.

Následující frameworky podporují ukládání výstupu sestavení do mezipaměti:

Framework Adresáře uložené v mezipaměti
Astro node_modules/.astro
Docusaurus node_modules/.cache, .docusaurus, build
Eleventy .cache
Gatsby .cache, public
Next.js .next/cache
Nuxt node_modules/.cache/nuxt
SvelteKit node_modules/.cache/imagetools

Limity

Pro ukládání sestavení do mezipaměti platí následující limity:

Povolení cache sestavení

Chcete-li zapnout cache sestavení:

  1. Přejděte na Přehled Workers & Pages na Dashboardu.
  2. Najděte svůj projekt Workers.
  3. Přejděte na Nastavení > Sestavit > Cache sestavení.
  4. Vyberte Povolit pro zapnutí cachování buildů.

Vymažte mezipaměť sestavení

Mezipaměť sestavení lze u projektu v případě potřeby vymazat, například při ladění problémů se sestavením. Vymazání mezipaměti sestavení:

  1. Přejděte na Přehled Workers & Pages na Dashboardu.
  2. Najděte svůj projekt Workers.
  3. Přejděte na Nastavení > Sestavit > Cache sestavení.
  4. Vyberte Vymažte mezipaměť pro vymazání mezipaměti sestavení.